START  OM FöRETAGET   MASKINER TILL SALU   RESERVDELAR   DEMONTERING   KARTA   KONTAKT 

Reservdelar till Volvo grävmaskin

Vi är ledande inom reservdelar för Volvo grävmaskiner.

Vi på Älmeboda Maskinservice har sedan starten 1984 specialiserat oss på reservdelar till Volvos grävmaskiner, och har trots en ökad konkurrens på marknaden hållit oss kvar vid denna nischning. Detta har gjort oss till en pålitlig och uppskattad leverantör av reservdelar till Volvo grävmaskiner då vi bibehållit fokus på nära kundrelationer och bra och personlig service.

Hos oss hittar ni nya reservdelar så väl som felfria begagnade delar till er Volvo grävmaskin. Vi demonterar varje år cirka 30 grävmaskiner och behåller de delar som är felfria. Andra delar renoverar vi innan vi säljer dem. Samtidigt håller vi alltså dessutom ett varierat sortiment av helt nya reservdelar för Volvos grävmaskiner.

Har ni problem med er Volvo grävmaskin? Kanske är det någon del som gått sönder eller som det är dags att byta ut? Ni är varmt välkomna till oss med ert problem och frågor om delar och annat som rör er Volvo grävmaskin. Vi har delarna ni behöver och ställer mer än gärna vår kompetens till ert förfogande för att få er Volvo grävmaskin i toppskick.

Älmeboda Maskinservice – Vi kan Volvo grävmaskiner.